Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.6.2012 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy JK9- Erikoistyöt, y- tunnus 2300720-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä, osoitteesta www.jk9.fi/verkkokauppa. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

• tilatut tuotteet

• laskun loppusumman

• viitenumeron

• pankkitilinumeromme

• arvion toimitusaikataulusta

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan vahvistetun tilauksen yhteydessä. Maksu tapahtuu tilisiirtona ennakkomaksuna.

 

Ennakkomaksu

Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI17 1456 3000 1142 08 JK9- Erikoistyöt, tilausvahvistuksen mukaisesti.

 

Käsittelemme tilauksen mahdollisimman nopeasti kun maksu on suoritettu. Pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

 

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Emme takaa toimitusaikaa, mutta pyrimme toimittamaan varastotuotteet 3 arkipäivän sisällä laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusaikataulusta ilmoitamme aina erikseen.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

 

Toimitustavat:

• kirje

• maksikirje

• postipaketti

• nouto

  

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postipakettina ja maksikirjeenä. Tuotteet on mahdollista myös noutaa JK9- Erikoistyöt varastolta, osoitteesta Tarmontie 4, 91410 Jokirinne. Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse kun tuotteet on noudettavissa tai toimitettavissa.

 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, tuotteiden painon ja koon mukaan. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan, joka vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Yli 90e tilaukset toimitamme ilman kuluja.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

• pankkitilinumerosi

• kopio JK9- Erikoistyöt tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

JK9- Erikoistyöt

Tarmontie 4

91410 Jokirinne

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen jk9.erikoistyot@gmail.com tai postitse.

 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. JK9- Erikoistyöt käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

JK9-Erikoistyöt ::Väliojantie 110, 91500 Muhos :: Puhelin: 044 054 5352 :: Sähköposti: jk9.erikoistyot@gmail.com
Web design Shopping cart by Quick.Cart